Digitale Party

Links naar Bedrijven

Met kant en klare concepten voor digitale party's

Disclaimer: Digitale Party is niet verantwoordelijk voor de inhoud noch uitvoering van onderstaande bedrijven. Digitale Party geeft slechts een opsomming van mogelijkheden.

Bedrijven en organisaties

Kant-en-klare Digitale Party's

Digitale Party

Feestdagenfestival - totale productie 

Ja, natuurlijk! Ondanks, of wellicht juist wel dankzij, al het gedoe dit jaar, wil ook jouw bedrijf 2020 goed afsluiten! En vooral ook, sámen een open blik naar 2021 richten. Jullie kerstontbijt, de feestelijke borrel of de nieuwsjaarsspeech gaat gewoon door! Wij regelen de totale productie voor je en zorgen voor een topsfeer. Online it is!

KLIK HIER

Digitale Party

Brothers in Beer - online bierproeverij

Laat je meenemen in de wondere wereld van speciaalbier: online bierproeverijen, voor groepen van 10-30 deelnemers, van 31-80 deelnemers en op maat.

KLIK HIER

Digitale Party

"De Andere Quiz" - Online pubquiz via livestream

Ben je nu al even vanuit huis aan het werk en mis je je collega's? Wil je met al die deprimerende nieuwsberichten ook wel weer een keer wat kunnen lachen met elkaar?

Ben je het zat om alleen maar over zakelijke dingen of de corona crisis te praten als je contact hebt met je collega's? Organiseer dan een pubquiz online met De Andere Quiz via livestream! De pubquiz wordt net als bij een regulier bedrijfsuitje gepresenteerd door een professionele presentator.

KLIK HIER

Digitale Party

Event@homebox - borrelboxen, eventpakketten en geschenkboxen

Ben je op zoek naar verrassende box en pakket ideeën? Bijvoorbeeld voor een borrelbox, borrelpakket of online box? Of zoek je een leuk idee als geschenk of gift om je medewerkers of klanten extra in het zonnetje te zetten, te bedanken of samen iets moois te vieren? Misschien wil je de thuiswerkende collega’s verrassen met een leuk presentje, een Kerst-Borrelbox of een Happy New Year Proostbox? Of zoek je een online bedrijfsuitje met een leuke borrelinvulling? Dan is de Event@Home Box echt iets voor jou! Laat je inspireren door onze boxen! Minimale afname 25 stuks.

KLIK HIER

Digitale Party

Volendam Events - Online quiz met collega's, vrienden of familie

Corona Proof Uitjes - Online quiz, workshop en meer… Volendam Events biedt leuke en originele online activiteiten aan. Wat denk je van bijvoorbeeld een Holland Quiz, Volendam Quiz, IQ test, Top 2000 Quiz, Sing a long Quiz of Workshop Volendamse taal? We presenteren al onze corona proof activiteiten vanuit ons virtuele café in Volendam. Een enthousiaste quiz master presenteert jullie quiz direct bij jullie in de huiskamer of kantoor. Al onze activiteiten zijn interactief. Dus iedereen doet mee!

KLIK HIER

Digitale Party

VrijMiBoBox - De borrelbox voor thuiswerkers

De borrelbox voor thuiswerkers, #stayconnected. Het zijn rare tijden, we werken allemaal zoveel mogelijk vanuit huis, we vergaderen via video en de koetjes en kalfjes bij het koffiezetapparaat zijn verdwenen. Hoe houd je de teamspirit van jouw thuiswerkers hoog? Maak ook tijd voor sociale meetings: zoals de digitale vrijmibo voor al jouw personeel of collega's. Omdat je ook op afstand een werkweek mag vieren!

KLIK HIER

Digitale Party

Escape rooms

En ja, ook escaperooms zijn er digitaal. Het is erg leuk om met elkaar de oplossing te verzinnen voor de escaperoom. Er zijn meerdere bedrijven die dit digitaal aanbieden. KLIK HIER voor een overzicht.
arrow_drop_up arrow_drop_down