Digitale Party

Links naar Digitaal Eten en Drinken

Bedrijven die digitale borrels, lunches, diners, kookles, wijn- of bierproeverijen etc aanbieden

Disclaimer: Digitale Party is niet verantwoordelijk voor de inhoud noch uitvoering van onderstaande bedrijven. Digitale Party geeft slechts een opsomming van mogelijkheden.

Bedrijven en organisaties

voor digitale borrels,

lunches, diners, kookles, wijn- of bierproeverijen etc.

Digitale Party

Feestdagenfestival - totale productie 

Ja, natuurlijk! Ondanks, of wellicht juist wel dankzij, al het gedoe dit jaar, wil ook jouw bedrijf 2020 goed afsluiten! En vooral ook, sámen een open blik naar 2021 richten. Jullie kerstontbijt, de feestelijke borrel of de nieuwsjaarsspeech gaat gewoon door! Wij regelen de totale productie voor je en zorgen voor een topsfeer. Online it is!

KLIK HIER

Digitale Party

Brothers in Beer - online bierproeverij

Laat je meenemen in de wondere wereld van speciaalbier: online bierproeverijen, voor groepen van 10-30 deelnemers, van 31-80 deelnemers en op maat.

KLIK HIER

Digitale Party Videobellen bedrijfsborrel

Digiborrel - borrelpakketten thuis bezorgd.

Wij brengen de bedrijfsborrel bij je thuis. Luxe borrelboxen met gratis online entertainment. Geen saaie digitale borrel? Met onze borrelpakketten en entertainment heb je gegarandeerd succes. Combineer jouw favoriete borrelboxen en wij bezorgen ze bij alle collega’s thuis. Cheers!

KLIK HIER

Digitale Party

Event@homebox - borrelboxen, eventpakketten en geschenkboxen

Ben je op zoek naar verrassende box en pakket ideeën? Bijvoorbeeld voor een borrelbox, borrelpakket of online box? Of zoek je een leuk idee als geschenk of gift om je medewerkers of klanten extra in het zonnetje te zetten, te bedanken of samen iets moois te vieren? Misschien wil je de thuiswerkende collega’s verrassen met een leuk presentje, een Kerst-Borrelbox of een Happy New Year Proostbox? Of zoek je een online bedrijfsuitje met een leuke borrelinvulling? Dan is de Event@Home Box echt iets voor jou! Laat je inspireren door onze boxen! Minimale afname 25 stuks.

KLIK HIER

Digitale Party

Het Online Kookcollege

Op zoek naar een coronaproof bedrijfsuitje? Doe met het hele bedrijf  een online kookworkshop gegeven door een echte sterrenchef. Alle ingrediënten die je nodig hebt hebben wij al voor je bij elkaar gezocht en worden geleverd in een luxe foodbox. Wil je jouw kookkunsten naar een nieuw level tillen? Je partner of vrienden verrassen met een door jou zelf bereide sterrenmaaltijd of met al je collega’s of vrienden een kookworkshop-op-afstand?

KLIK HIER

Digitale Party

Borrel experience - Borrelpakketten voor elke gelegenheid

De lekkerste borrelpakket arrangementen met o.a. wijnen, kazen, worsten en bieren. Zoek een borrelpakket naar wens, bestel het pakket, voeg eventueel een persoonlijk kaartje toe. Gratis bezorging in Nederland, ook op meerdere adressen.

KLIK HIER

Digitale Party

De Kookfabriek - St(r)eaming chefs

Ben je op zoek naar een leuke activiteit die je binnenshuis kunt doen, maar waarbij je wél sociaal bezig bent? Meld je dan aan met een groep vrienden, familie of collega's voor De Kookfabriek St(r)eaming chefs!

Een volledig digitale kookworkshop onder leiding van een Kookfabriek chef op een datum en tijd naar keuze, hoe leuk is dat? Alle deelnemers ontvangen van tevoren een link naar de live-stream en een boodschappenlijstje. Op de afgesproken tijd staat de chef klaar en ga je samen met jouw groep aan de slag. Onze chef kookt het volledige gerecht met jullie mee en zal laten zien hoe alles wordt bereid. Tijdens de live-stream kan iedereen elkaar zien en is er voldoende tijd om even bij te kletsen en jouw culinaire vragen te stellen aan onze chef. Wij bieden workshops aan van een tot twee uur, na die tijd heb je een heerlijke maaltijd gekookt. Op dat moment verlaat De Kookfabriek de livestream, maar kunnen jullie nog gezellig met elkaar tafelen in de stream.

KLIK HIER

Digitale Party

De Kookuniversiteit

Een cursus waar jij de rest van je leven plezier van hebt

Wat kan jij na het volgen van de online kookcursus

  • De basistechnieken van het koken 
  • Een gerecht zelfstandig op smaak brengen 
  • Improviseren met ingrediënten
  • Leren koken zonder recept
  • Met vertrouwen in de keuken staan 
  • Met meer plezier koken

KLIK HIER
arrow_drop_up arrow_drop_down