Digitale Party Videobellen

OVER ONS

Magic at Work

Eigenaar van Magic at Work is de auteur Marlous de Haan. Zij is expert op het gebied van Videobellen en Smartphone etiquette. Als fysiotherapiewetenschapper verdiept zij zich in de fysieke, mentale en sociale gevolgen die veroorzaakt worden door het gebruik van mobiele apparaten en videobellen. Daarnaast is zij gespecialiseerd in nomofobie, de oorzaak van de verslaving aan de smartphone. Ze schreef de boeken Smartphone Etiquette en Videobellen Etiquette en schrijft artikelen over deze onderwerpen. Ze geeft lezingen, begeleiding en interviews over nomofobie, smartphone-etiquette, videobellen etiquette, digitale detox en digitale wellness.

Onze boeken

Videobellen Etiquette Marlous de Haan Cover

Videobellen Etiquette

125 gouden gedragsregels die je zou moeten kennen voor het gebruik van je mobiel


Hoe maak jij met je mobiel jouw leven en dat van anderen nóg leuker? Het smartphonegebruik is niet meer weg te denken uit ons leven en de impact op de samenleving is immens. Op school, op het werk, in openbare situaties en zelfs in bed komen we de smartphone tegen. Gewenst én ongewenst. Marlous legt in dit boek uit dat je ook zonder smartphone een wc-bezoek kunt overleven, maar ook dat je niet wilt dat je zwoele ringtone afgaat tijdens je sollicitatiegesprek. Herkenbaar met discussiepunten en veel leuke feitjes om te weten. Prettig lees- en bladerboek, ondersteund met grappige illustraties.
Smartphone Etiquette Marlous de Haan Cover

Smartphone Etiquette

75 niet te missen gedragsregels

voor succesvol beeldbellen


Vind jij videobellen ook zo heerlijk? Lekker thuis in je joggingbroek achter de pc naar de vergadering? Pizza in je ene hand en je kat op schoot? Of erger je je juist aan slecht geluid, halve hoofden in beeld en een stapel wasgoed op de achtergrond? Of het nu formeel vergaderen of gewoon lekker kleppen met je vrienden of familie is, Videobellen Etiquette helpt je het gesprek te laten slagen. Een heerlijk lees- en bladerboek, ondersteund met vele toepasselijke humorvolle illustraties. Herkenbaar en leerzaam, zonder belerend te zijn. Boordevol tips voor succesvol beeldbellen bij online meetings.

Onze diensten

Marlous de Haan Lezingen

Lezingen

Lezingen over nomofobie, smartphone-etiquette, videobellen-etiquette, digitale detox en digital wellness.

Marlous de Haan Training Videobellen

Training Videobellen

Begeleiden van onlinemeetings en het geven van trainingen in hoe je succesvol kunt beeldbellen.

Marlous de Haan Signeren

Instore Activiteiten

Signeersessies, lezingen, presentaties, interviews en andere instore activiteiten over beide boeken.

Marlous de Haan krant interviews

Interviews

Beschikbaar voor interviews over nomofobie, smartphone-etiquette, videobellen-etiquette, digitale detox en digital wellness.

MArlous de Haan radio Stax en Toine

Radio

Beschikbaar voor radio-interviews over nomofobie, smartphone-etiquette, videobellen-etiquette, digitale detox en digital wellness.

Marlous de Haan TV Koffietijd

TV

Beschikbaar voor tv-interviews over nomofobie, smartphone-etiquette, videobellen-etiquette, digitale detox en digital wellness.

Videobellen Etiquette Marlous de Haan boeken

Videobellen Etiquette

Website met informatie over Videobellen Etiquette en het boek daarover.

Smartphone Etiquette Marlous de Haan Boeken

Smartphone Etiquette

Website met informatie over Smartphone Etiquette en het boek daarover.

Nomoboob nomofobie Marlous de Haan

Nomofobie

Website met informatie over Nomofobie en verslaving aan de smartphone.

arrow_drop_up arrow_drop_down